Privacy Policy

Onderstaand een eenvoudig overzicht van wat er gebeurt met uw persoonlijke informatie die u zelf invult in formulieren op onze website, of zelf verstrekt in e-mailverkeer naar ons of die wij in onze administratie verwerken naar aanleiding van een persoonlijk contact, telefonisch contact, digitaal contact of schriftelijk contact.

Double You women neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Deze worden door ons zorgvuldig verwerkt, worden niet met derden gedeeld en worden veilig op onze systemen opgeslagen.

Double You women verwerkt uw persoonsgegevens als u een product koopt, informatie vraagt, gebruik maakt van onze dienstverlening en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt, hetzij via een contactformulier, email, telefonisch of mondeling.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voor- en achternaam
• Geslacht
• Geboortedatum
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Locatiegegevens
• Betalingsgegevens
• Overige gegevens die u zelf actief verstrekt bij uw informatie-aanvraag, offerte-aanvraag, opdracht, verzoek, boeking, navraag etc.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Onze website en/of webwinkel en/of dienst heeft niet tot doel bijzondere en/of gevoelige gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Wij hebben expliciet niet tot doel het verzamelen van persoonsgegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is en ook niet of deze minderjarige bezoeker toestemming heeft van ouder of voogd.

Doel gegevensverwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
• Het afnemen van een dienst, het kopen van een product, het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte, het boeken van een cursus, het boeken van een optreden
• Het afhandelen van uw betaling samenhangend met de voornoemde doelen
• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
• Om telefonisch contact met u te kunnen opnemen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
• Om u te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
• Om goederen en diensten aan u te leveren
• Google Analytics analyseert en rapporteert aan ons uw gedrag op onze website om daarmee deze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Bewaartermijn gegevens
Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De maximale bewaartermijn kan 7 jaar zijn als dat wettelijk en/of fiscaal nodig is.

Delen met anderen
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden of enkel als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om te zien hoeveel bezoekers onze website gebruiken, met welk apparaat zij de website bezoeken, welke browser zij gebruiken, hoe lang zij op een webpagina verblijven en meer van dit soort statistische informatie.
Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst gesloten waarin o.a. is opgenomen dat zij de verkregen informatie moeten anonimiseren (dus geen IP adres opslaan) en dat zij die informatie ook niet mogen gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies
Sommige van onze webpagina’s kunnen cookies gebruiken. Cookies zijn niet schadelijk voor uw computer, smartphone of laptop en zij bevatten geen virussen. Cookies helpen om onze website gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken. De meeste cookies worden automatisch verwijderd na uw bezoek aan de website.

Op onze website wordt enkel gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Ook via derden kunnen cookies geplaatst worden door middel van links naar of embedden van sociale media (Facebook, YouTube, LinkedIn, Pinterest etc)

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Als u onze website daarna blijft gebruiken, vatten wij dit op als toestemming om cookies te mogen gebruiken.
Meer informatie over cookies op deze website vindt u hier >

Recht op informatie
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt dit doen door ons per email of schriftelijk te benaderen. Als u meer informatie over een cookie wenst, dient u de gevonden informatie uit uw browser mee te sturen.

Beveiliging
Deze website maakt om veiligheidsredenen gebruik van TLS/SSL encryptie. Daarmee wordt de inhoud van ingevulde formulieren en/of bestellingen op onze website versleuteld -en daardoor onleesbaar voor derden- verzonden. U herkent deze beveiligde verbinding in de adresbalk van uw browser. Het adres van onze website moet voorafgegaan worden door https:// en door de pictogram van een slotje.

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Wij publiceren uw persoonsgegevens niet, tenzij u daar toestemming voor gegeven heeft.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.
U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact gegevens:
Double You women
Dorine Verschureplein 14-A
6181 AS Elsloo

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 046-8506350

Cookies Policy

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website automatisch op uw computer wordt opgeslagen. Hiermee kunnen bijvoorbeeld uw voorkeuren worden opgeslagen, zodat u niet bij ieder bezoek aan dezelfde website de voorkeuren opnieuw naar wens hoeft in te stellen.

Waarvoor gebruikt deze website cookies?
Naast de hieronder beschreven Google Analytics cookies, gebruiken wij ook een cookie die uw cookie-voorkeuren opslaat. Als u bij het eerste bezoek aan deze website niet op "Ja, ik ga akkoord" klikt, zorgt deze cookie er voor dat u bij elk bezoek aan onze website opnieuw de vraag krijgt of u cookies wilt accepteren. 

U kunt uw voorkeur later altijd wijzigen met een toepassing die helemaal beneden op diverse pagina's van deze site beschikbaar is; in elk geval op "Privacy Policy" en "Cookies Policy"

Google Analytics
Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics. Dit programma biedt inzicht in bezoekersstatistieken. Denk hierbij aan bezoekersaantallen, bezochte pagina’s, verkeersbronnen en andere essentiële data waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor bezoekers.
De informatie die we met Google Analytics verkrijgen is anoniem en niet te herleiden tot een persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van toepassingen waarmee op basis van uw klikgedrag een profiel wordt opgebouwd. Uw surfgedrag blijft dus volledig anoniem.

Pixels & Text heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. In het Google Analytics Dashboard is ‘gegevens delen met Google' uitgezet. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Cookies van derden?
Bijvoorbeeld in gebruikte plugins voor Facebook (like-button, facebook wall etc) of andere social media, in embedded YouTube video's of ingesloten artikelen en afbeeldingen van andere websites etc. die op deze website worden gebruikt.

Op de cookies van derden is het volgende van toepassing:

  • Wij hebben geen invloed op deze cookies.
  • Deze cookies vallen onder het privacybeleid van de betreffende aanbieder (zie de website van deze aanbieder).
  • De gegevens worden opgeslagen op de servers van de betreffende aanbieder. Deze kan, zonder dat wij hierop invloed kunnen uitoefenen, de gegevens aan derden geven indien men hiertoe wettelijk verplicht wordt.

Hoe lang blijven cookies actief?
De meeste cookies worden verwijderd bij het sluiten van uw browser. Sommige, zogenaamde permanente cookies, blijven langer bewaard variërend van negentig dagen tot enkele jaren.

Kan ik (sommige) cookies weren of verwijderen?
Ja, u kunt dit aangeven in uw browserinstellingen. U kunt deze cookies op ieder gewenst moment verwijderen via uw browserinstellingen. Hoe u kunt doen verschilt per browser, raadpleeg hiervoor de helpfunctie of website van uw browser. Het weigeren van (sommige) cookies kan tot gevolg hebben dat (bepaalde) websites niet goed meer functioneren.

Hieronder staat uitleg over het beheer van cookies met de meest gebruikte browsers:

 

Recht op informatie
U hebt het recht op inzage, correctie of het verwijderen van uw gegevens. U kunt uw verzoek aan ons doen via de op deze website aanwezige contactgegevens. Wanneer het een cookie betreft dient u een kopie van het betreffende cookie mee te sturen.

Meer informatie
Lees algemene informatie over cookies op www.consumentenbond.nl

 

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker instemt met de volgende bepalingen:

Uitsluiting aansprakelijkheid
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct dan wel indirect - ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze site, wordt door Double You uitdrukkelijk afgewezen. Double You biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze site.

Informatie op deze site
Double You streeft er naar dat alle informatie op deze site correct is. Double You wijst echter iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie dan wel in het functioneren van de op deze site aangeboden modules. Double You aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor onvolledigheid dan wel onjuistheid van informatie van derden waarnaar in deze website wordt verwezen.

Hoewel Double You alles in het werk zal stellen om de online verzending van gegevens zo betrouwbaar en veilig mogelijk te laten verlopen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid met betrekking tot gevolgen en/of schade ontstaan door de online verzending van gegevens door gebruikers van deze website. Alle informatie op deze site (waaronder mede maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, verwijzingen of hyperlinks naar andere sites) kan zonder voorafgaande aankondiging door Double You worden gewijzigd.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites welke niet het eigendom zijn van Double You dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze site. Deze sites worden niet door Double You onderhouden en Double You heeft geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van deze sites. Double You geeft dan ook geen enkele garantie noch aanvaardt enige aansprakelijkheid met betrekking tot de toegankelijkheid en de inhoud van die sites.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle op deze site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo's, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij Double You dan wel andere partijen en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal op deze site (al dan niet in bewerkte vorm) te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Volleberg Accountants

Virussen
Double You garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Privacy & Persoonsgeheime informatie
Double You respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. Wij verklaren géén persoonsgebonden informatie omtrent het gebruik van onze website te verzamelen. Ten behoeve van de analyse van het gebruik van de website wordt uitsluitend gebruik gemaakt van statistische gegevens zoals bezoekersaantal en aantal keer bezocht. Historie informatie wordt niet verzamelend en evenmin opgeslagen.

Aansprakelijkheid
Door deze website te bezoeken accepteert u dat Double You noch de producent op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte of gevolgschade.


Double You women
• Dorine Verschureplein 14-A
  6181 AS Elsloo
  T 046-437 3850
• Markstraat 24-A
  6191 JX Beek
  T 046-850 6350

logo doubleyou


© Pixels & Text

Facebook

Uw cookies instelling